banner home design 800x400

Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα πολιορκήσει η κακοκαιρία

Οι μπόρες θα είναι περισσότερες και εντονότερες το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του καιρού με την αστάθεια να κορυφώνεται το προσεχές διήμερο Πέμπτης 29 και Παρασκευής 30 Αυγούστου με βασικά της χαρακτηριστικά τις μπόρες αλλά δεν αποκλείονται και χαλαζοπτώσεις τονίζει η μετεωρολόγος Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Θερινή κακοκαιρία – εξπρές

Οι μπόρες θα είναι περισσότερες και εντονότερες το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής. Από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν κυρίως οι ηπειρωτικές περιοχές, πρόσκαιρα και το Ιόνιο, η Εύβοια και οι Σποράδες. Σε τοπικό επίπεδο δεν αποκλείονται και οι χαλαζοπτώσεις. Μάλιστα περιμένουμε πολλές βροχές και καταιγίδες ισχυρές από το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι βοριάδες έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς.

Ενώ σύμφωνα με την μετεωρολόγο της ΕΡΤ αύριο, Τετάρτη 28 Αυγούστου, περιμένουμε ηλιοφάνεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς, έως 32 στα νησιά μας. Στην Αττική περιμένουμε γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς. Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version