banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Ενθουσιασμένη η Μαρίνα Σάττι από την εμφάνισή της στην Επίδαυρο

Η Μαρίνα Σάττι και η Χορωδία της μάγεψαν το κοινό της Επιδαύρου με τις πολυφωνικές ερμηνείες τους στην παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου.
Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να μαγνητίσει το κοινό με μια ανεπανάληπτη εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής, στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου, συμμετέχοντας στην παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης, Μαριάννας Κάλμπαρη.

Στη σκηνή, η Μαρίνα Σάττι συνοδευόταν από τη γυναικεία χορωδία της, ένα εξαιρετικό πολυφωνικό σύνολο που ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια από διάφορες γωνιές του κόσμου. Μαζί, συνέθεσαν τον Χορό της τραγωδίας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που άγγιξε τις ψυχές των θεατών.

Η φωνητική της δεινότητα στην παράσταση «Ικέτιδες» δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Οι φωνές τους αντήχησαν με δύναμη και αρμονία, αποσπώντας έντονα χειροκροτήματα και επαίνους από το κοινό, επιβεβαιώνοντας την καλλιτεχνική υπεροχή της Σάττι.

Μετά το τέλος των δύο εμφανίσεων της στην Επίδαυρο, η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε την εμπειρία της με τους ακολούθους της στο Instagram. Η ανάρτησή της, που περιελάμβανε στιγμιότυπα από την τελευταία εβδομάδα, συνοδεύτηκε από τα λόγια: «This past week in Epidavros was pure magic! I’ll post more photos on my channel γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω», αποκαλύπτοντας έτσι τη βαθιά της συγκίνηση και τον ενθουσιασμό της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis