banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Χαλαρές στιγμές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ύδρα

Το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε τις καλοκαιρινές στιγμές της με τους ακολούθους της στο Instagram, εντυπωσιάζοντας με το κόκκινο μαγιό της.
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το δημοφιλές μοντέλο που έχει κατακτήσει τις πασαρέλες και τις καρδιές των Ελλήνων, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της αποδράσεις στα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας. Μετά την παραμονή της στη Φολέγανδρο και τα Κουφονήσια, σειρά έχει η Ύδρα, το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού, που αποτελεί έναν από τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς της χώρας.

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο νησί, η Ηλιάνα δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες από την παραμονή της. Με φόντο το καταγάλανο της θάλασσας και τα πετρόκτιστα σοκάκια της Ύδρας, το μοντέλο έδειχνε χαλαρό και απολαμβάνοντας τις διακοπές της με απόλυτη άνεση.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, που προκάλεσε χιλιάδες likes και σχόλια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίζεται φορώντας ένα κόκκινο μαγιό, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού. «Ύδρα», έγραψε λιτά στη λεζάντα της φωτογραφίας, κάνοντας όλους να ζηλέψουν την ανεμελιά και την ομορφιά του τοπίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis