banner home design 800x400

Πέθανε η ηθοποιός Βέτα Προέδρου – Στην Αργολίδα η ταφή της

Η ταφή της, έπειτα από επιθυμία της, θα γίνει σε ένα χωριό κοντά στο Ναύπλιο, όπου γύρισε την πρώτη της ταινία «Επιστροφή στις Μυκήνες».

Πέθανε η ηθοποιός Βέτας Προέδρου, μια ταλαντούχα ηθοποιός που άφησε πίσω της ένα πλούσιο έργο. Η ταφή της θα γίνει σε ένα χωριό κοντά στο Ναύπλιο, όπου γύρισε την πρώτη της ταινία «Επιστροφή στις Μυκήνες».

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ανακοίνωσε την απώλεια μέσω Facebook. Στην ανάρτησή του, τόνισε: «Δυστυχώς, η εβδομάδα ξεκινά με μια θλιβερή είδηση, την απώλεια της αγαπημένης μας ηθοποιού, Βέτας Προέδρου, με την υπέροχη φωνή.

Έφυγε σήμερα και η κηδεία της θα γίνει αύριο στον Άγιο Βασίλειο Εξαρχείων, στην οδό Μετσόβου.

Σύμφωνα με την επιθυμία της, θα ταφεί σε ένα χωριό κοντά στο Ναύπλιο, όπου γύρισε την πρώτη της ταινία, “Επιστροφή στις Μυκήνες”.

Γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου 1935, η Βέτα είχε σημαντική παρουσία στον ελληνικό κινηματογράφο, ενώ η ζεστή φωνή της άφησε εποχή στο ραδιόφωνο και στη μουσική σκηνή, όπου συνεργάστηκε με τον Χαιρόπουλο.

Είχαμε την τιμή να την τιμήσουμε το 2018 στο ημερολόγιο-λεύκωμα του ΤΑΣΕΗ, του οποίου υπήρξε μέλος. Καλή αντάμωση, αγαπημένη μας Βέτα.

Ευχαριστώ τη σελίδα Μουσικό Θέατρο του φίλου Γιάννη Χριστόπουλου για τις όμορφες φωτογραφίες που διαφυλάσσει. Στην τελευταία, η Βέτα απεικονίζεται στα νιάτα της, δίπλα στους Σταυρό Παραβά και Σωκράτη Κορρέ», αναφέρει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version