banner home design 800x400

Μεγάλο λαϊκό πανηγύρι στο Κιβέρι – Διασκέδαση και ζωντανή μουσική μέχρι το πρωί

Γιάννης Κατσίγιαννης, Τζένη Κατσίγιαννη, Γιάννης Δρίτσας και Αναστασία Κελεσίδη την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 στο Κιβέρι

Την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024, παραμονή της εορτής του Τιμίου Προδρόμου, το Κιβέρι θα ζήσει μοναδικές στιγμές με το μεγάλο λαϊκό πανηγύρι που διοργανώνει ο Ερμής Κιβερίου στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου. Η εκδήλωση υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση για όλους.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22:30 και θα προσφέρει την ευκαιρία για ζωντανές ερμηνείες από κορυφαία ονόματα της ελληνικής λαϊκής μουσικής. Στην σκηνή θα ανέβουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Γιάννης Κατσίγιαννης και Τζένη Κατσίγιαννη, ενώ μαζί τους θα είναι ο Γιάννης Δρίτσας και η Αναστασία Κελεσίδη. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη μαγευτική μουσική συνύπαρξη του Θωμά Χαλιγιάννη στο κλαρίνο και του Θανάση Μαργέτη στο βιολί.

Το πανηγύρι περιλαμβάνει επίσης λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να κερδίσουν υπέροχα δώρα και να προσθέσουν ακόμη περισσότερη χαρά στη βραδιά.

Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν την αξέχαστη βραδιά, κάντε τις κρατήσεις σας τώρα στο τηλέφωνο: 6945379406.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version