banner home design 800x400

Κτηνωδία στη Δαλαμανάρα: Τρία σκυλιά νεκρά από δηλητηριασμένα δολώματα

Έρευνες από τη Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για την τοποθέτηση δηλητηριασμένων δολωμάτων σε αγροτική περιοχή στη Δαλαμανάρα Άργους, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο τριών σκύλων. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη δύο εκ των σκυλιών, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι θάνατοι προκλήθηκαν από δηλητηριασμένα δολώματα που ρίχτηκαν στην περιοχή, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι δράστες είχαν πρόθεση να πλήξουν τα ζώα. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Ομοσπονδίας, συνοδευόμενος από τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα, Γεώργιο Μαστοράκη, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα.

Η έρευνα απέδωσε αποτελέσματα καθώς εντοπίστηκε ένα ακόμα νεκρό σκυλί, καθώς και τρία δηλητηριασμένα δολώματα. Η πράξη αυτή έχει προκαλέσει αγανάκτηση στην τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους να ανησυχούν για την ασφάλεια των ζώων τους.

Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου έχει αναλάβει την υπόθεση, προχωρώντας σε έρευνες για τον εντοπισμό των υπευθύνων και τη συλλογή στοιχείων που θα τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version