banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Κορινθία: 70.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά στο Βέλο

Υπογραφή σύμβασης για καθαρισμό ρεμάτων και συντήρηση αντιπλημμυρικών υποδομών
Υπογραφή σύμβασης για καθαρισμό ρεμάτων και συντήρηση αντιπλημμυρικών υποδομών στο Βέλο

Υπεγράφη η σύμβαση για τον καθαρισμό ρεμάτων και τη συντήρηση αντιπλημμυρικών υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Βέλου, ένα έργο προϋπολογισμού 70.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να ενισχύσει την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των υποδομών της περιοχής από πλημμυρικά φαινόμενα.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιου Γκιολή, και της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθηνάς Κόρκα, ενώ παρευρέθηκε και ο ανάδοχος του έργου.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν τον καθαρισμό των ρεμάτων από φερτά υλικά, την απομάκρυνση των εμποδίων και την ενίσχυση των υπαρχόντων αντιπλημμυρικών υποδομών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, δήλωσε: «Η προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους από φυσικές καταστροφές είναι πρωταρχική μας ευθύνη. Το συγκεκριμένο έργο είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή του Βέλου και εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική μας για την ενίσχυση των αντιπλημμυρικών υποδομών σε ολόκληρη την Κορινθία».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

abc
riviera banner
newsletter banner anagnostis