banner home design 800x400

Νόνη Δούνια και Βασίλης Δούνης: Αναμνήσεις 50 χρόνια μετά στις Σπέτσες

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο Νόνη Δούνια μαζί με τον αδερφό της, Βασίλη, ξαναζούν μια παιδική τους στιγμή στις Σπέτσες, αναβιώνοντας μια φωτογραφία γεμάτη συναίσθημα σχεδόν 50 χρόνια μετά.

Η Νόνη Δούνια και ο αδερφός της Βασίλης Δούνης, αποτελούν παράδειγμα της δυνατής σχέσης που μπορεί να έχουν δύο αδέρφια. Η στενή τους σχέση και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον παραμένουν αναλλοίωτες από την παιδική τους ηλικία μέχρι σήμερα. Οι Σπέτσες, το νησί που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους, φιλοξενεί τα καλοκαίρια τους για πολλές δεκαετίες.

Σε μια συγκινητική στιγμή, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να αναβιώσουν μια αγαπημένη παιδική τους φωτογραφία. Στην παλιά φωτογραφία, η Νόνη και ο Βασίλης, τότε μικρά παιδιά, μόλις βγαλμένα από τη θάλασσα, κάθονται αγκαλιά, τυλιγμένα στην ίδια λευκή πετσέτα, πάνω σε ένα πεζούλι. Σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, η Νόνη και ο Βασίλης επανέλαβαν αυτή τη σκηνή, αναβιώνοντας εκείνη τη στιγμή γεμάτη ζεστασιά και οικογενειακή αγάπη.

Η Νόνη Δούνια μοιράστηκε τη συγκινητική φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Αγαπημένη μου παιδική στιγμή αποτυπωμένη στο φακό, ο αδερφός μου και εγώ σχεδόν 50 χρόνια μετά!».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version