banner home design 800x400

Θρήνος στη Νέα Κίο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Καπετάν Νικόλας

Ο 47χρονος Νικόλας Κρίτζαλης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Τελευταίο αντίο την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Αγία Ειρήνη.

Η Νέα Κίος Αργολίδας βυθίστηκε στο πένθος μετά την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νικόλα Χρ. Κρίτζαλη, γνωστού σε όλους ως «Καπετάν Νικόλα», σε ηλικία μόλις 47 ετών. Το απόγευμα της Παρασκευής, 23 Αυγούστου, ο αλιέας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από οικείο του πρόσωπο, με τις πρώτες ενδείξεις να αποδίδουν τον θάνατό του σε καρδιακό επεισόδιο.

Ο Νικόλας Κρίτζαλης, ιδιαίτερα αγαπητός στους κατοίκους της Νέας Κίου και της ευρύτερης περιοχής της Αργοναυπλίας, ήταν γνωστός για το φιλότιμο και το χαμόγελό του, στοιχεία που τον έκαναν ξεχωριστό στην τοπική κοινωνία.

Οι φίλοι, οι συγγενείς και οι συγχωριανοί του θα τον αποχαιρετήσουν την Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 11:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 11:00 π.μ. για όσους επιθυμούν να του αποτίσουν φόρο τιμής.

Η είδηση του θανάτου του Νικόλα Χρ. Κρίτζαλη έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, με τα social media να γεμίζουν από μηνύματα συμπαράστασης και αποχαιρετισμούς προς τον αγαπημένο «Καπετάν Νικόλα». Οι αναμνήσεις από την καλοσύνη και τη ζεστή του προσωπικότητα θα μείνουν ζωντανές στις καρδιές όλων όσων τον γνώρισαν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version