banner home design 800x400

Σοκ στα Λεχαινά: 59χρονος βρέθηκε νεκρός σε παγκάκι

Η κοινωνία των Λεχαινών θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο ενός 59χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά στον σταθμό ΚΤΕΛ.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Λεχαινών αλλά και ο ευρύτερος κάμπος, από τον ξαφνικό θάνατο ενός 59χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα παγκάκι στο κέντρο της πόλης. Το περιστατικό, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα, συνέβη κοντά στον σταθμό του ΚΤΕΛ, σε έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Κωμόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο 59χρονος άνδρας, γνωστός σε πολλούς κατοίκους της περιοχής, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Την Παρασκευή το απόγευμα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από περαστικούς, οι οποίοι άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο γρήγορα και μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Περιφερειακό Ιατρείο των Λεχαινών. Δυστυχώς, το ιατρικό προσωπικό του ιατρείου διαπίστωσε τον θάνατό του.

Η απώλεια του 59χρονου έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στους κατοίκους των Λεχαινών, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί η ακριβής αιτία του θανάτου του, με τις πρώτες ενδείξεις να αποδίδουν το τραγικό γεγονός στα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, ενώ η νεκροψία που θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version