banner home design 800x400

Σπάρτη: Viral τροχονόμος με πανοπλία, ασπίδα και δόρυ (Βίντεο)

Άνδρας ντυμένος ως Σπαρτιάτης πολεμιστής ανέλαβε ρόλο τροχονόμου στους δρόμους της πόλης.

Ένα απίστευτο και παράλληλα ξεκαρδιστικό περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Σπάρτης, προκαλώντας το ενδιαφέρον και την περιέργεια των κατοίκων. Ένας άνδρας, ντυμένος ως αρχαίος Σπαρτιάτης πολεμιστής, εμφανίστηκε ξαφνικά στους δρόμους της ιστορικής πόλης, αναλαμβάνοντας με ιδιόμορφο τρόπο το ρόλο του τροχονόμου.

Γύρω στις 18:30, ο άνδρας, φορώντας πλήρη πολεμική πανοπλία και κρατώντας ασπίδα και δόρυ, μπήκε μέσα σε ένα βαρέλι και άρχισε να κατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων στη Σπάρτη. Το θέαμα ήταν τόσο αναπάντεχο που δεν άργησε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής για περαστικούς και οδηγούς. Ο αυτοσχέδιος «τροχονόμος» φαινόταν να απολαμβάνει αυτό που κάνει, προκαλώντας το γέλιο και την έκπληξη όσων τον παρατηρούσαν.

Παρόλο που δεν είναι ακόμα γνωστό τι οδήγησε τον άνδρα να κάνει αυτό που έκανε, η παρουσία του έδωσε μια ιδιαίτερη πινελιά στη ρουτίνα της πόλης. Οι εικόνες και τα βίντεο από το περιστατικό διαδόθηκαν γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Flynews:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version