banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Νέο Place Brand: Εσύ, η Πελοπόννησος και το Νέο της Πρόσωπο – Συμμετέχεις;

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της και την προώθηση της μοναδικής ταυτότητάς της
key visual place branding

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναλαμβάνει μια σημαντική πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της και την προώθηση της μοναδικής ταυτότητάς της. Με τη δημιουργία ενός νέου Place Brand, επιδιώκει να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις αξίες που καθιστούν την Πελοπόννησο έναν τόπο με βαθιά ιστορία, πλούσιο πολιτισμό και δυναμική ανάπτυξη.

Στόχος είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας της Πελοποννήσου, η προσθήκη υπεραξίας στις παραγωγικές δραστηριότητές μας και η βελτίωση των αντιλήψεων όλων για τον τόπο μας, τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους επισκέπτες και επενδυτές.

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας εξαρτάται από την ενεργή συμμετοχή και τις απόψεις όλων. Γι’ αυτό το λόγο καλούνται οι Πελοποννήσιοι να συμμετάσχουν στη διαδικασία αυτή, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο που έχει δημιουργηθεί για να συγκεντρωθούν πολύτιμα δεδομένα και ιδέες. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσει να αναπτυχθεί ένα Place Brand που θα αντανακλά πραγματικά την ψυχή και το όραμα της Πελοποννήσου.

key visual place branding

Η συμμετοχή των πολιτών είναι κρίσιμη για να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα που θα αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο μας, και να καταστήσει την Πελοπόννησο έναν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό για τους επισκέπτες, τους επενδυτές, αλλά και για τους ίδιους τους κατοίκους της.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να συμμετάσχετε στην έρευνα, παρακαλούμε επισκεφτείτε το αρχείο που ακολουθεί:

Place Branding Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis