banner home design 800x400

Με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς στα Κύθηρα

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Αυγούστου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς στα Κύθηρα, το οποίο ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Αυγούστου με πολλές συναυλίες και διάφορα δρώμενα.

Συγκεκριμένα, στο Φεστιβάλ (στην Πλατειά Άμμο Κυθήρων) θα έρθουν: Εισβολέας, Μαρίνα Σάττι και Ιουλία Καραπατάκη Οι Pale Oaks και οι Glass Rebel έρχονται για πρώτη φορά στα Κύθηρα. Μαζί τους θα παίξουν και οι «Κουμπάρες», ένα σχήμα αποτελούμενο από γυναίκες που προσεγγίζουν την παραδοσιακή μουσική με το απαράμιλλο αθηναϊκό τους ταπεραμέντο, ξεκινώντας από νωρίς το παραδοσιακό γλέντι και δίνοντας τη σκυτάλη στους Αλέξανδρο Ιερωνυμίδη, Εκτορα Κυριάκου, Στρατή Σκουρκέα και Γιάννη Χίνο. Οι μικροί επισκέπτες του φεστιβάλ θα χορέψουν με την Kids Radio Banda και οι μεγαλύτεροι είναι καλεσμένοι για χορό μέχρι πρωΐας με τα dj sets των Street Outdoors Soundsystem, Lil Dim, Super Mario και Nathan… Συνομιλήσαμε με μία εκ των διοργανωτών, την Αριστέα Πρωτονοτάριου.

Όλο το Φεστιβάλ διοργανώνεται εθελοντικά, με αγάπη, μεράκι και προσωπική φροντίδα από τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο «Πορτοκαλιά Καραβά Κυθήρων» ή αλλιώς «Πορτοκαλιά Καραβά». Οι συναυλίες και οι μουσικές βραδιές γίνονται στο βορειότερο χωριό των Κυθήρων, πάνω στη θάλασσα, με θέα την Πελοπόννησο, στην Πλατειά Άμμο.

Σάββατο και Κυριακή θα υπάρχει ημερήσιο Εισιτήριο, 15 ευρώ με μπύρα ή αναψυκτικό και τα παιδιά έως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: www.facebook.com/PortokaliaKarava.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version