banner home design 800x400

Έρχεται ο “Κρεκόνιαν Αγών” στην Αρκαδία

Αγώνας δρόμου που θα περιλαμβάνει δύο αποστάσεις

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται ο “Κρεκόνιαν Αγών” στην Αρκαδία

Ο αγώνας «Κρεκόνιαν Αγών 2024» στα Λαγκάδια Αρκαδίας θα διεξαχθεί Κυριακή 25 Αυγούστου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αποστάσεις: «Το μονοπάτι των Μαστόρων» 5χλμ. και  «Αγιοδουλειά» 15χλμ.

Οι θέσεις συμμετοχής για τον αγώνα, θα είναι ΜΟΝΟ 300.

Ο αγώνας δρόμου 5χιλ, “Το μονοπάτι των μαστόρων” θα λάβει χώρα στις 09.45 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου (Όλα ασφαλτο) πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας 15χιλ, “Η αγιοδουλεια” θα λάβει χώρα στις 09.30 το πρωί της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων.

Τα πρώτα 6 χιλ. θα διεξαχθούν επί της Ε. Ο. Τριπόλεως – Πύργου, τα επόμενα 6χιλ. στο βουνό πάνω ακριβώς από το χωριό σε αγροτικό ασφάλτινο δρόμο ( εκ των οπαίων 2 χιλ. χωματόδρομο) και τα υπόλοιπα 3χιλ στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων. Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version