banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ναύπλιο: Ο Ορφανός οδηγεί αυτοκίνητο που δωρίστηκε στον δήμο

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο μηδενικών ρύπων παρέλαβε ο Δήμος Ναυπλιέων
orfanos electric car

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, οδήγησε το νέο ηλεκτρικό όχημα μηδενικών ρύπων, το οποίο παρέλαβε σήμερα ο Δήμος, ως δωρεά απο ιδιώτη.

Η δωρεά του αυτοκίνητου αποτελεί πρωτοβουλία ιδιώτη για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας Καθαριότητας, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό, στις ενέργειες του Δήμου για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Η αποδοχή της δωρεάς έγινε με ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής επιτροπής και παραδόθηκε στο Δήμο από εκπρόσωπο του ιδιώτη, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κωνσταντίνας Καραγιάννη.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, τις θερμές του ευχαριστίες προς τον ιδιώτη για την πολύτιμη αυτή δωρεά καθώς το μικρό αυτό ηλεκτροκίνητο απορριμματοφόρο διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της υπηρεσίας καθαριότητας προς όφελος όλων των πολιτών του
Δήμου και ιδιαίτερα των κατοίκων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.

Παράλληλα τόνισε πως η επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, εναρμονίζεται πλήρως με την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος, για τη μείωση των καταναλώσεων και των ρύπων.

orfanos hlektriko autokinhto
orfanos dorea car

Σχόλια

3 απαντήσεις

  1. Ιωάννης Μπαροτσάκης

    Περάσαμε τις ημέρες του 15αύγουστου στο Ναύπλιο.
    Δυστυχώς η πόλη ήταν πιο βρώμικη από όλες τις προηγούμενες φορές που την είχαμε επισκεφτεί.
    Κρίμα, μια πόλη σαν το Ναύπλιο με τις ομορφιές και την ιστορία της να έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος και τα βράδια να μετατρέπονται τα πανέμορφα σοκάκια της σε ένα τεράστιο ΜΠΑΡ, που οι εικόνες και οι θόρυβοι που εκπέμπουν, σε αποτρέπουν να την επισκεφτείς και πάλι στο μέλλον.

  2. Για εμάς το Ναύπλιο είναι δεύτερο σπίτι, στο οποίο περνούμε αρκετούς μήνες τον χρόνο την οικογενειακή μας ζωή. Προβληματικό είναι το θέμα άδειασματος των μικρών κάδων σε στενά και παραλιακή ζώνη, γεμίζουν μέσα σε μισάωρο, ξςχυλλιζουν και παραμένουν έτσι μέχρι την επόμενη της βάρδιας του προσωπικού καθαριότητας. Θυμάμαι ξεκάθαρα στον αγώνα gorun τον Απρίλιο λίγο πριν την έναρξη να παίρνω πρωτοβουλία προσεγγίζοντας κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος του δήμου, ώστε να αδειάσουν…..οι καταγεμοι μικροί κάδοι από το λιμάνι, όπου σε λίγη ώρα θα γινόταν μετά το πέρας του αγώνα απονομή μέσα στα σκουπίδια! Μα καλά, ένας πολίτης ντόπιος να διαμαρτυρηθεί, δεν υπάρχει? Έτρεξαν και για τα προσχήματα άδειασαν τους εκτεθημενους κάδους
    Το ίδιο και χτες βράδυ στην παραλιακή αλλά και σε άλλα σημεία με καταγεμους μικρούς κάδους από μπουκαλάκια κτλ…. Πράξτε κάτι, είναι αδικαιολογητο!

  3. Κώστας Λ.

    Όλο “ιδιώτης” και ξανά “ιδιώτης” διαβάζω στην είδηση! Όνομα και επώνυμο δεν έχει η δωρήτρια ή μήπως επειδή είναι πλούσια και δε μας αρέσει την κάνουμε “αβαβά”? Αν ήταν κανένας συνταξιούχος θα αναφερόταν (δικαίως) το όνομα του και η φωτογραφία του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis