banner home design 800x400

Ναύπλιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το Φεστιβάλ Ακροναυπλίας

Διακοπή κυκλοφορίας από Πλατεία Αρβανιτιάς προς Ακροναυπλία 26 Αυγούστου και 6 Σεπτεμβρίου

Διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου μεταξύ των ωρών 19:00 έως το πέρας της εκδήλωσης (επί της οδού Ευαγγελίας Δεϊλάκη στο ύψος της συμβολής της με την Πλατεία Σαγιά) λόγω διεξαγωγής του Φεστιβάλ Ακροναυπλίας, στο Ναύπλιο.

Οι προσωρινές άδειες για την παρεμπόδιση, εκτροπή ή διακοπή κυκλοφορίας χορηγούνται με την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του ΚΟΚ, της κυκλοφοριακής μελέτης που έχει εγκριθεί από την αρμόδια Δ.Τ.Υ.Δ. Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της οικείας Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

Ο Δήμος διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων καθώς και οι πελάτες του ξενοδοχείου Ναυπλία Παλλάς που θα είναι εφοδιασμένοι με σχετική κάρτα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version