banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Τριπλή σύγκρουση στον Πύργο: Ελαφρά τραυματισμένοι οι οδηγοί

Το σφοδρό τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην έξοδο του Πύργου προς Αρχαία Ολυμπία, με τρία εμπλεκόμενα οχήματα
Αυτοκίνητο τροχαίο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στην έξοδο της πόλης του Πύργου, συγκεκριμένα στην περιοχή Αγία Παρασκευή, κοντά στις Κολιρέικες Παράγκες. Το ατύχημα συνέβη όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ στην πορεία του ατυχήματος ενεπλάκη και τρίτο όχημα που ακολουθούσε.

Από τη σύγκρουση, το ένα από τα δύο πρώτα οχήματα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και κατέληξε κάτω από τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση στην κυκλοφορία. Οι οδηγοί των δύο πρώτων οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και χρειάστηκε η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Οι τραυματίες οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ η κυκλοφορία στην περιοχή επανήλθε σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς μετά την απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων από το οδόστρωμα.

Σχόλια

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis