banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320

Νίκος Γκαβούνος: Τέλος στην πολιτική με αιχμηρά μηνύματα

Αιχμές για παραταξιακούς συνοδοιπόρους – Γιατί προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη
Ο Δήμος Άργους στο πλευρό του Ελληνικού Συλλόγου Πνευμονικής Ίνωσης

Σε μια προσωπική ανάρτηση στο Facebook, ο Νίκος Γκαβούνος, επί σειρά ετών συνοδοιπόρος με τον πρώην δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την πολιτική σκηνή του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Με αναφορές σε δυσκολίες και εσωτερικές συγκρούσεις εντός της παράταξής στην οποία ανήκει, ο Γκαβούνος αφήνει σαφείς αιχμές για συγκεκριμένα μέλη της «Αλλαγής Πορείας», τονίζοντας ότι «όλες οι παρατάξεις έχουν τους “προβληματικούς” τους», ενώ αποκαλύπτει ότι προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει την αξιοπρέπειά του.

Ο Γκαβούνος, ο οποίος υπήρξε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Καμπόσου καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του πορείας, σημείωσε ότι οι εκλογές «τελείωσαν» για αυτόν, αλλά η συμμετοχή του στα κοινά θα συνεχιστεί με άλλες μορφές. «Τράβηξα πολλά, πάρα πολλά και πιστέψτε με δεν αξίζει αυτή η δοκιμασία!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην πορεία του Δήμου, ο Γκαβούνος εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον, σημειώνοντας ότι η «κατρακύλα του Δήμου μας δεν πρόκειται να σταματήσει», ενώ έκανε λόγο για «βαρέλι χωρίς πάτο».

Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Γκαβούνος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Δημήτρη Καμπόσο, τονίζοντας ότι παραμένει πιστός σε αυτόν.

Σχόλια

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis