banner home design 800x400

Αξέχαστη μουσική βραδιά με τον Πάνο Λαζαράτο στη Νέα Επίδαυρο

Περίπου 500 θεατές απόλαυσαν μια μοναδική μουσική εμπειρία στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Α’ Εθνοσυνέλευσης

Η Νέα Επίδαυρος έζησε μια βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να την παρακολουθήσουν. Ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, δήλωσε συγκινημένος μετά τη συναυλία, επισημαίνοντας πως όσοι παρευρέθηκαν στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας Α’ Εθνοσυνέλευσης χαράζουν αυτή τη μοναδική εμπειρία βαθιά στην ψυχή τους.

Ο τενόρος Πάνος Λαζαράτος, που αυτοπροσδιορίζεται ως Επιδαύριος, κατέπληξε το κοινό με την ερμηνεία του, συνοδευόμενος από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Για δύο ώρες, η μουσική πανδαισία που προσέφερε ο Λαζαράτος ενθουσίασε τους θεατές, που με σχεδόν 500 άτομα να κατακλύζουν το χώρο, δεν ήθελαν να τελειώσει η βραδιά.

Η συναυλία ήταν κάτι παραπάνω από μια απλή μουσική εκδήλωση. Ήταν ένα δώρο προς τους συμπολίτες του και όλους όσους παρευρέθηκαν. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά, ανταμείβοντας τον Λαζαράτο και τους μουσικούς με ασταμάτητα χειροκροτήματα και επευφημίες.

Το ανοιχτό θέατρο της πλατείας Α’ Εθνοσυνέλευσης στη Νέα Επίδαυρο έγινε το σκηνικό μιας απόλυτα επιτυχημένης μουσικής εκδήλωσης. Η βραδιά αυτή, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Λαζαράτο, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία και όλους όσοι είχαν την τύχη να είναι εκεί.

Σχόλια

Exit mobile version