banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Άργος: Βραδιά τζαζ στο Κάστρο «Λάρισα» υπο το φως της πανσελήνου

Mediterranean Echoes με τον Αργείο συνθέτη Αλέκο Βρετό
kastro panselino tzaz

Υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, ύστερα από 19 χρόνια, πραγματοποιήθηκε μουσική συναυλία στο κάστρο ‘’Λάρισα’’ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών ‘’Καλοκαίρι 2024’’.

Στην μουσική συναυλία παρουσιάστηκαν ήχοι της Ανατολής μέσα από το πρίσμα της τζαζ με τον σολίστ στο ούτε και συνθέτη Αλέκο Βρετό έχοντας στο πλευρό του, τον Γιάννη Δίσκο στο κλαρίνο, τον Αναστάσιο Πάππα στο πιάνο και τον Ντίνο Μάνο στο Κόντραμπάσο.

Τον Αργείο συνθέτη προλόγισε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος ενώ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας μίλησε ο Προϊστάμενος του τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Γιώργος Τσεκές όπου αναφέρθηκε στη μακραίωνη ιστορία και παρουσία του κάστρου ως τοπόσημο στην Αργολική πεδιάδα.

Επίσης αναφέρθηκε στα έργα αποκατάστασης που έχουν πραγματοποιηθεί από την υπηρεσία καθώς και για τον σχεδιασμό σε περαιτέρω έργα ανάδειξης του κάστρου.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, η Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας δρ. Άλκηστις Παπαδημητρίου, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου και η πολιτεύτρια Ελένη Παναγιωτοπούλου.

kastro tzaz panselino
kastro panselino
sera2007 (1)
maltezos kastro
panselino kastro
tzaz kastro

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis