banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Ράδο Ερμιονίδας: SOS για το νερό – Σε κρίσιμο σημείο η κατάσταση

Ψήφισμα των κατοίκων του Ράδου Ερμιονίδας: Επείγουσα ανάγκη επίλυσης του προβλήματος ύδρευσης
Ψήφισμα νερό Ράδου

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμα μια φορά το θέμα της ύδρευσης στον οικισμό Ράδο της Ερμιονίδας, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους μέσω ψηφίσματος που απευθύνεται στον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο, και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, Αριστείδη Μπίμπα. Το ψήφισμα υλοποιεί την απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων, που συνεδρίασε στις 25 Ιουλίου.

Οι κάτοικοι του Ράδου, βιώνοντας την έλλειψη νερού κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και των καυσώνων, διαμαρτύρονται έντονα για την ανεπάρκεια των υπηρεσιών ύδρευσης. Σύμφωνα με το ψήφισμα, η κατάσταση έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο, καθώς ηλικιωμένοι κάτοικοι ταλαιπωρούνται χωρίς νερό, ενώ αρκετοί αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το χωριό.

Τα αιτήματα των κατοίκων

Οι κάτοικοι ζητούν την άμεση και συνεχή τροφοδότηση της δεξαμενής του χωριού με βυτίο του Δήμου, την καλλιέργεια ή εκβάθυνση της γεώτρησης με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, και την επικαιροποίηση της μελέτης για τον δρόμο πρόσβασης στη δεξαμενή του Ράδου, ώστε να βρεθεί μόνιμη λύση στο πρόβλημα.

Επισημαίνουν ότι, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις τους, μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία ουσιαστική λύση, ούτε για την προσωρινή επάρκεια του νερού, ούτε για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Έκκληση για άμεση δράση

Οι κάτοικοι του Ράδου καλούν τον Δήμο Ερμιονίδας και τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δράσουν άμεσα για την επίλυση της κρίσης ύδρευσης, ζητώντας να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις.

Ο αγώνας τους για αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο τους συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα εισακουστούν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis