banner home design 800x400

Παρέα στην Ερμιόνη Μεϊμαράκης και Μπλερ

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, συναντήθηκαν στην Αργολίδα και αντάλλαξαν απόψεις Ευρώπη και Ελλάδα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Παρέα στην Ερμιόνη Μεϊμαράκης και Μπλερ

Σε φιλική ατμόσφαιρα στην Ερμιόνη Αργολίδας, συναντήθηκαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Τόνι Μπλερ. Η συνάντηση αυτή έγινε αφορμή για συζήτηση γύρω από σημαντικά θέματα της διεθνούς και ευρωπαϊκής επικαιρότητας, με κυρίαρχα ζητήματα τη διαχείριση του Brexit και τις προκλήσεις που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Ευρώπη στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Ο κ. Μεϊμαράκης, σε ανάρτησή του στο Instagram, περιέγραψε τη συνάντηση ως ιδιαίτερα ευχάριστη και αποδοτική, ενώ επισήμανε την ιδιαίτερη αγάπη του κ. Μπλερ για την Ελλάδα, χώρα την οποία επισκέπτεται τακτικά. Η ομορφιά της Αργολίδας αποτέλεσε επίσης θέμα συζήτησης, με τους δύο άνδρες να εκφράζουν τη θαυμασμό τους για το τοπίο και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής.

Η συζήτηση κατέληξε με την υπόσχεση ανανέωσης του ραντεβού τους, είτε στις Βρυξέλλες είτε στο Λονδίνο, για να συνεχίσουν τη συζήτηση πάνω σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Ευρώπη και τον κόσμο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version