banner home design 800x400

Κρουαζιέρα: Νέα άφιξη στο Ναύπλιο το 2026

Η Riviera Travel προσθέτει το ιστορικό λιμάνι στα δρομολόγια του Star Flyer.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Κρουαζιέρα: Νέα άφιξη στο Ναύπλιο το 2026

Η Riviera Travel, ηγέτιδα στον τομέα των πολυτελών ταξιδιών, ενισχύει το πρόγραμμά της για το 2026 με δύο νέες κρουαζιέρες διάρκειας 11 ημερών που περιλαμβάνουν σταθμούς σε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς της Ελλάδας και της Μεσογείου. Ανάμεσα στις στάσεις ξεχωρίζει το ιστορικό λιμάνι του Ναυπλίου, προσφέροντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αρχαία γοητεία της πόλης.

Το ιστιοφόρο Star Flyer, με χωρητικότητα 162 επιβατών, θα αναχωρήσει στις 16 Οκτωβρίου 2026 για ένα συναρπαστικό ταξίδι που συνδυάζει την εξερεύνηση της ιστορίας με τη χαλάρωση σε πολυτελείς προορισμούς. Το δρομολόγιο περιλαμβάνει επισκέψεις σε εμβληματικά αξιοθέατα όπως η Ακρόπολη, το Ναύπλιο, η Μονεμβασιά, η Ταορμίνα στη Σικελία, καθώς και αρχαίους χώρους όπως η Επίδαυρος και το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νεόπολης στις Συρακούσες.

Οι τιμές για αυτό το μοναδικό ταξίδι ξεκινούν από 2.999 λίρες, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει πτήσεις μετ’ επιστροφής, οκτώ διανυκτερεύσεις στο πλοίο, μία νύχτα διαμονής σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Αθήνα πριν την κρουαζιέρα και μία νύχτα στη Μάλτα μετά την ολοκλήρωση της κρουαζιέρας. Στην τιμή περιλαμβάνονται επίσης 10 ξεναγήσεις/εκδρομές και δείπνο με πλήρη διατροφή.

Ο διευθυντής προϊόντων της Riviera Travel, Will Sarson, δήλωσε: «Το πρόγραμμά μας για το 2026 προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες για να ανακαλύψετε ιστορικούς προορισμούς σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την ηρεμία που προσφέρει το ιστιοφόρο μας. Τα νέα δρομολόγια διάρκειας 11 ημερών αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό εξερεύνησης και χαλάρωσης».

Πέρα από το ταξίδι στο Ναύπλιο, η Riviera Travel προσφέρει άλλα τέσσερα νέα ταξίδια για το 2026, με διάρκεια από 11 έως 14 ημέρες, σε προορισμούς όπως το Αιγαίο, η Έφεσος και τα Ελληνικά νησιά, καθώς και μια 14ήμερη περιήγηση στη Μεσόγειο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version