banner home design 800x400

«Ήταν φρίκη για όλους μας» – Τι λέει ο πατέρας που λήστεψαν στην Κορινθία

«Η γυναίκα μου κλαίει συνέχεια, τα παιδιά είναι τρομοκρατημένα. Να μην ξανακάνουν τα ίδια σε άλλους ανθρώπους» (Βίντεο)

Μια οικογένεια τουριστών έζησε τον απόλυτο εφιάλτη κατά τη διαμονή της σε εξοχική κατοικία στην Κορινθία, όταν μια συμμορία αδίστακτων ληστών προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι τους. Ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας αντελήφθη την εισβολή και, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προστατέψει τη γυναίκα του και τα πέντε παιδιά τους, έδωσε μάχη σώμα με σώμα με τους ληστές.

«Ήταν φρίκη για όλους μας», δήλωσε ο πατέρας στο MEGA. «Η γυναίκα μου κλαίει συνέχεια, τα παιδιά είναι τρομοκρατημένα. Εύχομαι να μη ζήσει κανείς άλλος αυτόν τον εφιάλτη». Η οικογένεια, σοκαρισμένη, αντιμετωπίζει τώρα ψυχολογικά προβλήματα λόγω της επίθεσης.

Η συμμορία δεν δίστασε να σπάσει τα παράθυρα του σπιτιού με πέτρες και εργαλεία που βρήκε στον κήπο. Ακόμη και όταν ο πατέρας προσέφερε χρήματα στους ληστές για να αποχωρήσουν, εκείνοι συνέχισαν να τον εκβιάζουν και να δημιουργούν χάος μέσα στο σπίτι.

«Εύχομαι η αστυνομία να πιάσει αυτά τα άτομα, για να μην ξανακάνουν το ίδιο και σε άλλους ανθρώπους», κατέληξε ο Γερμανός τουρίστας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version