banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Βραδινό Drift στην Καλαμάτα υπόσχεται συναρπαστικό θέαμα

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας προσκαλεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ένα ξεχωριστό βραδινό θέαμα στην πίστα καρτ «San Nicolas»
drift

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας επιστρέφει με μία ακόμα διοργάνωση που υπόσχεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μετά την επιτυχία του αγώνα στις 3 Αυγούστου, οι φίλοι της ταχύτητας και του drift θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν νέο βραδινό αγώνα drift και ατομικής χρονομέτρησης το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 6 μ.μ. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην πίστα καρτ «San Nicolas» στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για θέαμα και αδρεναλίνη.

Οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 28 Αυγούστου, ενώ οι προετοιμασίες για την εκδήλωση έχουν ήδη ξεκινήσει. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό θεατών, δεδομένου του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για το drift και την ατομική χρονομέτρηση στην περιοχή.

Παράλληλα, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας και ο Δήμος Μεσσήνης συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος, που θα διεξαχθεί στις 21-22 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην ειδική διαδρομή στο Πεταλίδι, όπου ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Φέτος, η Μεσσηνία επιστρέφει ως διοργανώτρια στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ράλλυ Χώματος μετά από τρία χρόνια απουσίας, γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή των φίλων του αθλήματος από όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis