banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Απίθανες γεύσεις και συνταγές από κάθε γωνιά του κόσμου στην Τρίπολη

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Πελοποννήσου επιστρέφει για τρίτη χρονιά.
tripolis street food festival (2)

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Πελοποννήσου επιστρέφει για τρίτη χρονιά. Με το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών στο τέλος Αυγούστου, το Tripolis Street Food Festival μας δίνει άλλον ένα γευστικό λόγο να αποδράσουμε ξανά, από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως και την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου. Τότε θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη το μεγάλο φεστιβάλ με φαγητό του δρόμου, με απίθανες γεύσεις και συνταγές από κάθε γωνιά του κόσμου, που θα μεταμορφώσουν την Πλατεία Άρεως στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εξαιρετικές γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου, λαχταριστά γλυκίσματα και δροσιστικά κοκτέιλ, να χορέψετε υπό τους ήχους γνωστών DJs και να επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Αν είστε επιχείρηση, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ. Η καταληκτική ημερομηνία για να δηλώσετε συμμετοχή είναι την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024, ώρα 14:00 μμ.

Το Tripolis Street Food Festival διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τη στήριξη του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας, του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης και του Συνδέσμου Ζαχαροπλαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Αρκαδίας.

tripolis street food festival

Info:

  • Tripolis Street Food Festival
  • Πλατεία Άρεως Τρίπολη
  • Παρασκευή 30/8, από τις 18:00 έως τη 01:00
  • Σάββατο 31/8, από τις 12:00 έως τις 00:00
  • Κυριακή 1/9, από τις 12:00 έως τις 00:00

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis