banner home design 800x400

Παρθενική εμφάνιση για το πρωτοποριακό Silver Ray στο Ναύπλιο

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο της SILVERSEA Cruises κινείται με φυσικό αέριο και έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων στα λιμάνια (Εικόνες).

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Ray έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Ναύπλιο το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στις θαλάσσιες μετακινήσεις και τον τουρισμό. Το πλοίο, με σημαία Μπαχάμες, ανήκει στην εταιρεία SILVERSEA Cruises, μέλος του ομίλου της Royal Caribbean, και ξεκίνησε το ταξίδι του από τον Πειραιά.

Το Silver Ray είναι το νεότερο και πιο προηγμένο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, καθώς παραδόθηκε μόλις πριν από δύο μήνες, τον Ιούνιο του 2024. Κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Meyer Werft στο Papenburg της Γερμανίας, και ξεχωρίζει όχι μόνο για τις τεχνικές του προδιαγραφές, αλλά και για την περιβαλλοντική του συνείδηση.

Φώτο: Dimitris Bekas

Με μήκος 244 μέτρα και πλάτος 29,6 μέτρα, το Silver Ray μπορεί να φιλοξενήσει έως και 728 επιβάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από το πλήρωμα των 556 ατόμων.

Αυτό που κάνει το πλοίο να ξεχωρίζει είναι η χρήση φυσικού αερίου ως καύσιμο, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο οικολογικά κρουαζιερόπλοια στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στα λιμάνια, το Silver Ray λειτουργεί με μπαταρίες, εξαλείφοντας τις εκπομπές ρύπων και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Φώτο: Dimitris Bekas

Η παρουσία του Silver Ray στο Ναύπλιο αναδεικνύει τη σημασία της πόλης ως προορισμό για τον παγκόσμιο τουρισμό κρουαζιέρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version