banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Κωνσταντίνος Αργυρός: Χαρμόσυνα για τον τραγουδιστή – Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα

Η 25χρονη jet setter φαίνεται πως διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού είναι αγόρι.
Κωνσταντίνος Αργυρός

Πρώτοι φορά γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η σύντροφος του, Αλεξάνδρα Νάκα. Ωστόσο, ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση. Μάλιστα, η 25χρονη jet setter φαίνεται πως διανύει ήδη τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το φύλο του μωρού είναι αγόρι.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι τον Μάρτιο του 2023, ενώ στις αρχές του περασμένου Ιούνη, η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε στο πλευρό του τραγουδιστή στην εκδήλωση για την απονομή του διαμαντένιου του δίσκου.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως και στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα και φήμες που ήθελαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γίνεται πατέρας.

«Είναι από τα πράγματα που θέλω να πετύχω στη ζωή μου, κάποια στιγμή θέλω να καταφέρω να κάνω την οικογένεια» είχε παραδεχτεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Και πρόσθεσε: «Δεν το φοβάμαι καθόλου να κάνω οικογένεια, έρχεται με τη σειρά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι η στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ηλικία, όπως στα φέρνει η ζωή. Απλά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν. Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω, θέλω να είμαι αυθόρμητος. Όταν νιώσω αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, θα το κάνω».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis