banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» επιστρέφουν στο Κρανίδι

Στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερνημείες στην Ερμιονίδα”
thoe sympetheroi apo ta tirana

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει σε δική του παραγωγή, δύο παραστάσεις της απολαυστικής κωμωδίας των Ρέππα-Παπαθανασίου “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”.

Οι παραστάσεις θα δοθούν το σαββατοκύριακο 17 και 18 Αυγούστου, στις 9:00 μ.μ, στον πολυχώρο “ΑRTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ” στο Κρανίδι, στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ Θεάτρου “Ερνημείες στην Ερμιονίδα”.

Είσοδος: 10€ – Τηλέφωνο κρατήσεων: 6986982224.

Μετά τη θερμότατη ανταπόκριση του θεατρόφιλου κοινού στη νέα του παραγωγή «Συμπέθεροι απ΄ τα Τίρανα» με συνεχή sold-out κατά την περασμένη χειμερινή περίοδο 2023-24, ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας προσφέρει δύο ακόμα βραδιές γέλιου στο κοινό του 11ου Φεστιβάλ, εμπλουτίζοντάς το στο ερασιτεχνικό του σκέλος με τη διαχρονική και απολαυστική αυτή κωμωδία, με κορυφαίες ερμηνείες.Unmute

Remaining Time -0:00Fullscreen

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ι. Σίδερης
Φωτισμοί: Ίων Ξυπολιάς
Επιμέλεια Μουσικής, Σκηνικών & Κοστουμιών: Δημήτρης Ι. Σίδερης

ΔΙΑΝΟΜΗ:
ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ: Άκης Γαλανόπουλος, ΠΕΝΥ: Ιωάννα Μέξη, ΒΑΣΙΛΗΣ: Παντελής Τόδωρης, ΠΩΛΙΝΑ: Βίκυ Παπάζογλου, ΛΑΛΑΜΠΙΡΔΑΣ: Κώστας Πεντεδέκας, ΑΛΦΡΕΝΤ: Αναστάσης Φουέντες, ΛΙΖΑ: Αλίκη Πάζιου, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΝ: Γιώργος Πέλλας, ΚΛΑΜΠΕΤΑ: Ευαγγελία Ηλιού.

Update: «Ενημερώνουμε το κοινό της 11ου Φεστιβάλ «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα» ότι η προγραμματισμένη για τις 17&18/8 παράσταση της Θ.Ο.Ε. «Συμπέθεροι απ´τα Τίρανα», θα καθυστερήσει λίγο, λόγω νόσησης covid δύο μελών του θιάσου!

 Οι «Συμπέθεροι» είναι πάλι εδώ, στο Πολυχώρο Αρτίκι ‘Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ’, έδρα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο Κρανίδι, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

 Για να μπει το φθινόπωρο με άφθονο γέλιο!

Κρατήστε την ημερομηνία, λοιπόν και καλή μας αντάμωση!

Πληροφορίες στο 698 698 2224.
 f Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας / Πολυχώρος Artiki»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis