banner home design 800x400

Νέες προσθήκες στον Παναργειακό

Απόκτηση Μανώλη Αλιατίδη και Fabricio Brener – Ανανέωση για Σάαντο Αμπντελ Φούφλια και Παρασκευά Πρίκα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Νέες προσθήκες στον Παναργειακό

Η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού (29, 1.85 μ) Μανώλη Αλιατίδη. Ο Αλιατίδης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τις ομάδες του Απόλλων Σμύρνης, Νίκης Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας και τελευταίος σταθμός του ήταν ο Αιολικός.

Η ομάδα τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Παναργειακού και του εύχεται υγεία και επιτυχίες την νέα σεζόν με την ομάδα.

Ακόμα, η ΠΑΕ Παναργειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού πλαγίου επιθετικού Fabricio Brener (26, 1.70 μ). O Βrener έχει περάσει από την Ελλάδα στο παρελθόν αγωνιζόμενος την διετία 2020-2022 στον Πας Γιάννενα στην Super League 1.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Atletico Belgrano της Αργεντινής (Β εθνική) πριν καταλήξει το 2020 στον Πας Γιάννενα. Επίσης έχει αγωνιστεί με την Nueva Chicago και την Villa Dalmine επίσης στη Β Αργεντινής. Τελευταία του ομάδα ήταν Marsaxlokk στη Α κατηγορία Μάλτας.

Επίσης, ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον 26χρονο έμπειρο αμυντικό Σάαντο Αμπντελ Φούφλια. Ο Σάαντο,όπως τον ξέρουν όλοι,υπήρξε βασικό μέλος την περασμένη επιτυχημένη χρονιά στη Γ εθνική και θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά να φοράει τα πράσινα στην επαγγελματική πλέον Super League 2.

Τέλος, η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 25χρονο πλάγιο αμυντικό Παρασκευά Πρίκα. “Ο Πρίκας ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2023, συνέβαλε και αυτός στη περσινή επιτυχημένη χρονιά αφου υπήρξε βασικό μέλος και θα συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο να αγωνίζεται για τον Παναργειακό μας”, αναφέρει ο Παναργειακός.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version