banner home design 800x400

Χρήματα για απλήρωτες υποχρεώσεις στους Δήμους Ερμιονίδας και Επιδαύρου

Επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 17.552.844,86€

Δημοσιεύτηκε η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Θ. Λιβάνου, για την κατανομή στους Δήμους της χώρας, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο ,«ΥΠΕΣ – ΚΑΠ για Δικαστικές Αποφάσεις» κατόπιν ισόποσης μεταφοράς χρηματικού ποσού σε αυτόν, από τον λογαριασμό που τηρείται στο ίδιο Ταμείο με τίτλο «Λογαριασμός Οικονομικής Ενίσχυσης ΟΤΑ».

Σύμφωνα με την απόφαση:

Εγκρίνουμε, την επιχορήγηση συνολικού ποσού έως 17.552.844,86€ σε Δήμους της χώρας, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «ΥΠΕΣ – ΚΑΠ για Δικαστικές Αποφάσεις» κατόπιν ισόποσης μεταφοράς χρηματικού ποσού σε αυτόν, από τον λογαριασμό που τηρείται στο ίδιο Ταμείο με τίτλο «Λογαριασμός Οικονομικής Ενίσχυσης ΟΤΑ».

Το εν λόγω ποσό διατίθεται στους Δήμους αποκλειστικά και μόνο για την εξόφληση απλήρωτων υποχρεώσεών τους που απορρέουν από διαταγές πληρωμής και δικαστικές αποφάσεις που έχουν καταστεί τελεσίδικες έως την 2η Μαΐου 2024 και αφορούν σε αξιώσεις από προμήθειες αγαθών ή παροχή υπηρεσιών ή εκτέλεση έργων καθώς και αποζημιώσεις από αδικοπραξία.

Για την Αργολίδα η απόφαση αφορά τους δήμους Επιδαύρου και Ερμιονίδας:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version