banner home design 800x400

Χάρης Βαρθακούρης: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία στην Αρχαία Επίδαυρο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέστρεψε στην οικογένειά του μετά από 1,5 μήνα περιοδείας και εκφράζει τη συγκίνησή του

Ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης, ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία που συγκινεί. Στη φωτογραφία, ο Βαρθακούρης που αυτές τις μέρες παραθερίζει στο δεύτερο σπίτι της οικογένειας στην Αρχαία Επίδαυρο, αγκαλιάζει με στοργή τις γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του και τις δύο κόρες τους, επιστρέφοντας κοντά τους μετά από 1,5 μήνα περιοδείας.

Ο τραγουδιστής που στα τέλη του περασμένου έτους είχε ανοίξει την καρδιά του στο anagnostis, εξήγησε ότι το τελευταίο διάστημα βρισκόταν μακριά από την οικογένειά του λόγω προγραμματισμένων εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως αναγκάστηκε να χάσει σημαντικές οικογενειακές στιγμές, όπως τα γενέθλια της γυναίκας του και της μικρής του κόρης. Ωστόσο, δήλωσε ευγνώμων που πρόλαβε να επιστρέψει για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης τους, Μελωδίας, που έγινε 14 ετών.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, γνωστός για την αφοσίωσή του στην οικογένεια, μοιράστηκε τα συναισθήματά του με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας: «Έχω εσάς. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόμουν και την περίμενα ενάμιση μήνα. Τόσο έκανα να δω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου όσο γυρνούσα από πόλη σε πόλη τραγουδώντας».

Στην ανάρτησή του, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη θεία Μάγκυ που απαθανάτισε τη συγκινητική στιγμή με τη φωτογραφία, επισημαίνοντας ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να επανορθώσει για τα χαμένα γενέθλια και τις στιγμές που έχασε.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε έντονη συγκίνηση στους ακολούθους του τραγουδιστή, οι οποίοι γέμισαν τη δημοσίευση με ευχές και λόγια αγάπης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version