banner home design 800x400

banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Μαγική συναυλία υπό το Αυγουστιάτικο φεγγάρι στον Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα

Ο Δήμος Οιχαλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, φιλοξενεί τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες
synaulia naos epikouriou apollona 1

Μια μοναδική συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του Ναού του Επικουρίου Απόλλωνα, κάτω από το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.

Ο Δήμος Οιχαλίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Καλοκαιριού, φιλοξενεί τέσσερις καταξιωμένους καλλιτέχνες που θα προσφέρουν ένα μουσικό ταξίδι μέσα από έργα της Μικράς Ασίας, της Καππαδοκίας και της Κωνσταντινούπολης. Οι Σωκράτης Σινόπουλος, Derya Türkan, Ταξιάρχης Γεωργούλης και Σοφία Ευκλείδου θα παρουσιάσουν συνθέσεις που σχετίζονται με την πολίτικη λύρα και το ούτι, καθώς και έργα από την παράδοση των Μεβλεβί δερβίσηδων.

Η συναυλία, με τίτλο «Ήχων Τόποι», θα δώσει έμφαση στους αυτοσχεδιασμούς και την αλληλεπίδραση των μουσικών, αναδεικνύοντας τις κοινές πτυχές των μουσικών αυτών παραδόσεων, τόσο από πλευράς μορφής και ύφους, όσο και από πλευράς πνευματικότητας και ιερότητας.

synaulia naos epikouriou apollona

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, το τουριστικό γραφείο Δαβίλλας Tours προσφέρει μεταφορά με λεωφορείο από τη Μεσσήνη (αναχώρηση στις 18:30) και από τον Μελιγαλά (αναχώρηση στις 19:00), με κόστος 12 ευρώ για το εισιτήριο. Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη για όλους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis