banner home design 800x400

Αθήνα το Ναύπλιο τον Δεκαπενταύγουστο – Στο φουλ και η Καλαμάτα

Όπου φύγει φύγει οι ταξιδιώτες του Δεκαπενταύγουστου – Πόλη «φάντασμα» η Αθήνα – Αυξημένη η κίνηση στους κοντινούς στο Λεκανοπέδιο προορισμούς

Σε πόλη «φάντασμα» μετατράπηκε η Αθήνα -για ακόμη μια χρονιά- ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Εκτός από τους αδειούχους που κάνουν τις διακοπές τους στους προορισμούς που έχουν επιλέξει στη νησιωτική και ηπειρωτική χώρα, δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν να κάνουν μια μονοήμερη απόδραση σε κοντινούς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο και το Λουτράκι.

Στο Ναύπλιο και το Τολό η πληρότητα φθάνει το 100%, ενώ η κίνηση στους δρόμους είναι πολύ αυξημένη, θυμίζοντας την πρωτεύουσα.

Έλληνες και ξένοι τουρίστες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, συνδυάζοντας τις διακοπές τους με μια επίσκεψη για προσκύνημα σε Μοναστήρια που γιορτάζουν σήμερα, ιδίως στην ορεινή Αρκαδία, αλλά και τη Μεσσηνία.

Αυξημένη η κίνηση και στην Καλαμάτα

Κατά την περίοδο του Δεκαπενταυγούστου παρατηρείται σημαντική αύξηση επισκεπτών στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.

Τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα λοιπά τουριστικά καταλύματα αγγίζουν πληρότητες έως και 100%, ενώ η κυκλοφορία στους δρόμους της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας και στο υπόλοιπο δημοτικό οδικό δίκτυο είναι έντονα αυξημένη.

Φώτο: Δήμος Καλαμάτας
Φώτο: Δήμος Καλαμάτας

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version