banner home design 800x400

Θλίψη στον Διομήδη Άργους

Ο Διομήδης Άργους εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του Κώστα και του Νίκου Βλαχοσπύρου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Θλίψη στον Διομήδη Άργους

Ο Διομήδης Άργους εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του Κώστα και του Νίκου Βλαχοσπύρου, ο οποίος συγκλόνισε την οικογένεια της ομάδας.

Όπως αναφέρει ο Διομήδης Άργους, ο εκλιπών φεύγει περήφανος για τα τρία του παιδιά, Αναστασία, Κώστα και Νίκο, που συνεχίζουν να τιμούν το όνομά του με το ήθος και τις αξίες που τους δίδαξε. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων είναι μαζί με την οικογένεια, με την ευχή να μαλακώσει ο πόνος τους και την πεποίθηση ότι από ψηλά θα συνεχίσει να τους προστατεύει.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα της ομάδας αναφέρει:

Δύσκολη η σημερινή ημέρα μιας και ο απροσδόκητος θάνατος του πατέρα του Κώστα και του Νίκου Βλαχοσπύρου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια του Διομήδη σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλους μας, γνωρίζοντας την αγάπη που του έτρεφαν.

Φεύγει περήφανος για τα τρία του παιδιά την Αναστασία, τον Κώστα και το Νίκο που τίμησαν και θα συνεχίσουν να τιμούν το όνομα του, πορευόμενα με το ήθος και τις ηθικές αρετές που τα γαλούχησε. Περήφανος για τα εγγόνια του που ανοίγουν σιγά σιγά τα φτερά τους με πολύτιμο αρωγό στα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους τις αξίες και τις αρετές που τους δίδαξε.

Έχετε τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων μας. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τον ανείπωτο πόνο σας να μαλακώνει η ευχή του που θα σας συνοδεύει πάντα. Από εκεί ψηλά θα συνεχίσει να καμαρώνει και να σας προσέχει, όπως έκανε πάντα.

Καλό ταξίδι στο Φως. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version