banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Τραγικό τέλος για γυναίκα στο Πάτημα Βριλησσίων – Βρέθηκε απανθρακωμένη

Ιδιοκτήτης επιχείρησης: Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει
Πολιτική Προστασία φωτιά

Μια απανθρακωμένη σορός βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στο Πάτημα Βριλησσίων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της πυροσβεστικής, που συνεχίζε για δεύτερη νύχτα να μάχεται με τις φλόγες σε διάφορα μέτωπα στην Αττική.

Η σορός ανήκει σε γυναίκα και βρέθηκε μέσα σε κτίριο επαγγελματικής χρήσης. Η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από τον Βαρνάβα και επεκτάθηκε στην Αττική, διέσχισε τον Μαραθώνα, την Πεντέλη, τον Διόνυσο, τα Βριλήσσια και το Πάτημα Χαλανδρίου, φτάνοντας μέχρι τον Γέρακα.

Παρά τη σημαντική προσπάθεια των πυροσβεστών, οι οποίοι εξακολουθούν να δίνουν μάχη με τις αναζωπυρώσεις, η κατάσταση παραμένει δύσκολη λόγω των καιρικών συνθηκών. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, ανέφερε ότι, αν και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, οι πολλές εστίες πυρκαγιάς δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης: Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει

Η γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, ήταν παγιδευμένη μέσα στην επιχείρηση κατασκευής στεφάνων, όπου και βρέθηκε η σορός της. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, μιλώντας στην ΕΡΤ, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι η 60χρονη δεν εγκατέλειψε το κτίριο όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν ήδη φύγει.

«Δεν ξέρω γιατί δεν έφυγε, ενώ όλοι οι άλλοι είχαν φύγει», είπε ο ιδιοκτήτης, ενώ πρόσθεσε: «δεν ξέρω τι να σας πω κι εγώ εκπλήσσομαι». «Αλλά πώς έμεινε εδώ μέσα δεν μπορώ να καταλάβω. Κι εγώ τα έχω χαμένα […]» ανέφερε.

Ένας κάτοικος της περιοχής, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, δήλωσε επίσης στην ΕΡΤ ότι, πέρα από τις υλικές ζημιές, η απώλεια της φίλης του Νάντιας ήταν το πιο θλιβερό γεγονός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά στη βιοτεχνία πιθανόν προκλήθηκε από κουκουνάρι που εκτινάχθηκε στο κτίριο, προκαλώντας την καταστροφική φωτιά.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis