banner home design 800x400

Στην ορεινή Αρκαδία ο Κουτσόπουλος για τη νέα «Φάρμα»

Φέτος όλα αλλάζουν στη «Φάρμα» εκτός από τον παρουσιαστή

Οι προετοιμασίες για τη φετινή σεζόν του αγαπημένου reality show «Η Φάρμα» βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την παραγωγή να ξεκινά νωρίτερα από ποτέ. Σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, όπου τα γυρίσματα ξεκίνησαν μετά τον Δεκαπενταύγουστο, φέτος το κανάλι και η εταιρία παραγωγής έχουν θέσει ως στόχο την πρεμιέρα στα μέσα προς το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής του παιχνιδιού, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, διέκοψε τις καλοκαιρινές του διακοπές για να επισκεφθεί την ορεινή Αρκαδία, όπου βρίσκεται η φάρμα, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τους νέους συμμετέχοντες. Αυτή τη χρονιά, οι παίκτες θα είναι εντελώς άγνωστοι στο τηλεοπτικό κοινό, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι φέτος όλα αλλάζουν στη «Φάρμα» εκτός από τον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Νέες δοκιμασίες θα περιμένουν τους παίκτες, αλλά και τα αθλήματα έχουν αλλάξει με το επίπεδο δυσκολίας να έχει ανέβει αρκετά και έτσι να μην είναι εύκολο για όλους να ανταπεξέλθουν σε αυτά.

Όπως έχει γίνει γνωστό αλλαγές θα δούμε και στις διαδικασίες οργάνωσης του σπιτιού και της φάρμας, ενώ διαφοροποιούνται οι όροι σχετικά με την ψηφοφορία και την αποχώρηση των παικτών.

Με το ενδιαφέρον του κοινού να κορυφώνεται και τα πρώτα επεισόδια να αναμένονται με ανυπομονησία, η φετινή «Φάρμα» υπόσχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και συγκινήσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version