banner home design 800x400

Επίδαυρος: Ο Γιάννης Κότσιρας ξεσήκωσε το κοινό παρά την περιπέτεια με τη φωτιά στην Αθήνα

Μια συναυλία γεμάτη ένταση και συγκίνηση στο Vagionia Music Festival 2024

Η μαγευτική νύχτα στην Αρχαία Επίδαυρο φωτίστηκε από τις νότες του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος παρά την περιπέτειά του με την καταστροφική φωτιά στην Αττική, κατάφερε να χαρίσει στο κοινό του μια αξέχαστη βραδιά. Η συναυλία, που διήρκησε περισσότερο από δύο ώρες, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Vagionia Music Festival 2024 και εξελίχθηκε σε μια γιορτή της μουσικής και της ζωής.

Ο Γιάννης Κότσιρας, έχοντας αντιμετωπίσει νωρίτερα τον κίνδυνο της φωτιάς που απείλησε το σπίτι του στο Λεκανοπέδιο, έφτασε στην Επίδαυρο με την οικογένειά του, αφού όπως ανέφερε, δεν είχαν πού να μείνουν. Παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν επέτρεψε στα γεγονότα να επισκιάσουν την αγάπη του για τη μουσική και το κοινό του.

Η συναυλία στην ακτή Βαγιωνιά της Αρχαίας Επιδαύρου, ξεκίνησε με μια συγκινητική αναφορά του τραγουδιστή στην πύρινη λαίλαπα που σάρωνε την Αττική, πριν το πρόγραμμα μετατραπεί σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, με τον Γιάννη Κότσιρα να τραγουδάει τόσο γνωστές επιτυχίες, όσο και νέα τραγούδια από το πρόσφατο έργο του “Παράθυρο στο άπειρο”.

Στο πλευρό του, η Μυρτώ Βασιλείου και η Δήμητρα Μπουλούζου, οι οποίες συνέβαλαν στο να γίνει η βραδιά ακόμα πιο μαγευτική. Η Μυρτώ Βασιλείου κράτησε μεγάλο μέρος του προγράμματος, ενώ τραγούδησε και ντουέτο με τον Κότσιρα, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη νότα στη συναυλία. Η Δήμητρα Μπουλούζου, από την άλλη, ενίσχυσε το μουσικό ταξίδι με την εξαιρετική ερμηνεία της.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλάμβανε όχι μόνο νέες δημιουργίες του Γιάννη Κότσιρα, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός». Ο τραγουδιστής κατάφερε να πιάσει τον σφυγμό του κόσμου, ξεσηκώνοντάς τον μέχρι αργά τα μεσάνυχτα.

Η συναυλία στην Αρχαία Επίδαυρο δεν ήταν απλά ένα μουσικό γεγονός, αλλά μια απόδειξη της δύναμης της τέχνης να ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Ο Κότσιρας, παρά τις αντιξοότητες, κατόρθωσε να μετατρέψει τη βραδιά σε μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκεί.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

    Πολύ καλός καλλιτέχνης αλλά όχι και τόσο καλός χαρακτήρας. Πήγε το παιδί μου 10 χρονών με φωτογραφίες του για να Πάρη αυτόγραφο και απάντησαν με ένα ξέρω ότι δεν υπογράφει αυτόγραφα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version