banner home design 800x400

Άμεση εξόφληση οφειλών από τον ΘΟΕ ζητά ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος

Ο Π.Μ.Σ. κάνει λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην πληρωμή δεδουλευμένων και μη ανάληψη ευθύνης για ζημιές σε μουσικό όργανο

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος (Π.Μ.Σ.) επανέρχεται στο ζήτημα των καθυστερήσεων που αφορούν την εξόφληση δεδουλευμένων από τον Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδας (Θ.Ο.Ε.), τονίζοντας πως παρά τις αρχικές δεσμεύσεις του Θ.Ο.Ε. για άμεση καταβολή των οφειλών στους συναδέλφους μουσικούς, η υπόθεση παραμένει ανεπίλυτη.

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο «μετά από τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας από τον Π.Μ.Σ., το Διοικητικό Συμβούλιο του Θ.Ο.Ε. ανακοίνωσε την πρόθεσή του να τακτοποιήσει άμεσα τις οφειλές. Ωστόσο, αντί να επικοινωνήσει απευθείας με τους οφειλόμενους μουσικούς, ο Θ.Ο.Ε. επέλεξε να αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο, οδηγώντας σε νέες καθυστερήσεις».

Σύμφωνα με τον Π.Μ.Σ., «σημαντική είναι και η ζημιά που προκλήθηκε σε μουσικό όργανο (πιάνο) κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Θ.Ο.Ε. Παρά την καλή θέληση ενός συναδέλφου που ανέλαβε το κόστος επισκευής, ο Θ.Ο.Ε. δεν έχει αναλάβει την ευθύνη, προκαλώντας περαιτέρω απογοήτευση».

Ο Π.Μ.Σ. καλεί τον Θ.Ο.Ε. «να αποκαταστήσει άμεσα την αδικία, εξοφλώντας τα δεδουλευμένα και καλύπτοντας το κόστος επισκευής του πιάνου. Αυτή η κατάσταση θέτει σοβαρά ερωτήματα για την αξιοπιστία του θεατρικού φορέα, καθώς οι καθυστερήσεις και η έλλειψη ευθύνης πλήττουν την εμπιστοσύνη των συνεργατών του».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version