banner home design 800x400

Σπάρτη: Προφυλακιστέος ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε γενετήσιες πράξεις με το παιδί από την ηλικία των 4 ετών, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού.

Προφυλακίστηκε, σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου, με ομόφωνη απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, ο 40χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 9χρονης κόρης του στη Σπάρτη. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και έχει προκαλέσει έντονη οργή και αγανάκτηση.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε γενετήσιες πράξεις με το παιδί από την ηλικία των 4 ετών, αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. Παρ’ όλα αυτά, οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την προφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η απολογία του κατηγορούμενου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε συγκεντρωθεί πλήθος περίπου 50 ατόμων, που φώναζαν συνθήματα ζητώντας δικαιοσύνη για την ανήλικη. Η ένταση ήταν τέτοια, που η αστυνομία χρειάστηκε να φυγαδεύσει τον κατηγορούμενο για να αποφευχθούν επεισόδια.

Η τοπική κοινωνία παραμένει σε αναβρασμό, καθώς οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση έχουν προκαλέσει σοκ και βαθιά απογοήτευση. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες του περιστατικού, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν υποστήριξη και προστασία στην ανήλικη και στην οικογένειά της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version