banner home design 800x400

Σωκράτης Μάλαμας και Ιουλία Καραπατάκη στην Ακτή Βαγιωνιά: Έναρξη του 1ου Vagionia Music Festival με Ξέφρενο Γλέντι στην Αρχαία Επίδαυρο

Η πρώτη μέρα του Vagionia Music Festival προσέλκυσε 3.000 άτομα, μετατρέποντας την Ακτή Βαγιωνιά σε ένα ζωντανό μουσικό σκηνικό

Η Αρχαία Επίδαυρος ζωντάνεψε χθες Κυριακή, καθώς η παραλία Βαγιωνιά φιλοξένησε την πρώτη μέρα του 1ου Vagionia Music Festival στην Αρχαία Επίδαυρο. Ο Σωκράτης Μάλαμας, μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη, χάρισαν στους 3.000 παρευρισκόμενους μια αξέχαστη μουσική εμπειρία. Η παραλία γέμισε ασφυκτικά, με πολλούς να απολαμβάνουν τη μουσική από την ακτή, ενώ κάποιοι επέλεξαν να συνδυάσουν τη συναυλία με ένα δροσιστικό μπάνιο, ακολουθώντας την προτροπή του Μάλαμα.

Με τις χαρακτηριστικές φωνές τους, οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια που συνοδεύουν τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Η συναυλία στην παραλία στην Αρχαία Επίδαυρο, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε ένα ξέφρενο γλέντι και χορό, κάνοντας το κοινό να χορεύει ασταμάτητα κάτω από τον έναστρο ουρανό της Επιδαύρου.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, δήλωσε ότι το 2ήμερο φεστιβάλ θα μπορούσε να καθιερωθεί ως θεσμός, τονίζοντας τη σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης στην επιτυχία του γεγονότος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον του Vagionia Music Festival.

Το 1ο Vagionia Music Festival συνεχίζεται και σήμερα, με τη μουσική του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος μαζί με την Μυρτώ Βασιλείου, θα πλημμυρίσουν και πάλι την Ακτή Βαγιονιά. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ατμόσφαιρα της Αρχαίας Επιδαύρου, συνδυάζοντας τις διακοπές τους με υψηλής ποιότητας μουσική.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version