banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Ορφανός σε Μάκαρη: Εμείς δουλεύουμε και τον Δεκαπεντάυγουστο

Ο κ. Ορφανός τονίζει ότι όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ανεξαρτήτως της περιόδου των διακοπών.
Δημήτρης Ορφανός

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, σε απάντηση της παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και του επικεφαλής της, κ. Μάκαρη για την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκαθαρίζει τη θέση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 12 Αυγούστου. Ο κ. Ορφανός τονίζει ότι όλα τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και τους δημότες είναι σοβαρά και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, ανεξαρτήτως της περιόδου των διακοπών.

«Δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές, τουλάχιστον για τη Δημοτική Αρχή», δηλώνει ο κ. Ορφανός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεχή εργασία, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο που πλησιάζει το άνοιγμα των σχολείων. Οι προετοιμασίες για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων, η συντήρηση των διαβάσεων και η διαχείριση του ζητήματος της Καραθώνας, που αποτελεί κεντρικό ζήτημα για το μέλλον του Δήμου, είναι υποθέσεις που δεν μπορούν να περιμένουν.

Ο κ. Ορφανός ξεκαθαρίζει ότι το θέμα της Καραθώνας, όπως και όλα τα υπόλοιπα κρίσιμα ζητήματα, θα συζητηθούν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς καθυστερήσεις. «Εσείς έχετε το δικαίωμα να κάνετε τις διακοπές σας! Δεν θα σας κατηγορήσουμε. Όμως μην μας κατηγορείτε για το γεγονός ότι εμείς δουλεύουμε και τον Δεκαπενταύγουστο», αναφέρει χαρακτηριστικά, απαντώντας στις κατηγορίες της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» περί αλαζονείας και έλλειψης διαφάνειας.

Η απάντηση του Ορφανού

Η απάντηση του κ. Ορφανού σχετικά με την αναβολή του Δημοτικού Συμβουλίου αναφέρει:

Κύριε Μάκαρη ΟΛΑ τα θέματα που απασχολούν τον δήμο μας και αφορούν τους δημότες είναι σοβαρά!!

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές!!! Τουλάχιστον για την δημοτική αρχή!

Προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα των σχολείων, για την καθαριότητα σε αυτά, για την συντήρηση διαβάσεων κλπ!

Επιπροσθέτως το ζήτημα της Καραθώνας είναι ιδιαίτερης σημασίας για το μέλλον του δήμου μας. Όλα αυτά θα συζητηθούν στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Εσείς έχετε το δικαίωμα να κάνετε τις διακοπές σας! Δεν θα σας κατηγορήσουμε. Όμως μην μας κατηγορείτε για το γεγονός ότι εμείς δουλεύουμε και το δεκαπενταύγουστο“.

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση – Το μήνυμα του Μάκαρη

Σχετικά με την απάντηση του κ. Ορφανού, ο επικεφαλής της Νέας Εποχής, Κώστας Μάκαρης αναφέρει:

Είναι αγένεια να επικοινωνούν μαζί σας και να μην απαντάτε.

Κύριε  Ορφανέ, μας εγκαλείτε γιατί σας ζητήσαμε το αυτονόητο, να αναβάλλετε για λίγες ημέρες το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να μπορέσουμε να παραστούμε όλοι (ακόμα και δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι που θα λείπουν).

Και ενώ περιμέναμε να μας απαντήσετε στο αίτημά μας γραπτώς και υπηρεσιακώς, αντιθέτως εσείς θεωρήσατε λογικό να απαντήσετε μέσω δελτίου τύπου και μάλιστα του Πολιτικού σας γραφείου και όχι του Δημαρχείου.

Αναρωτιόμαστε είστε σίγουρος ότι γνωρίζετε από διοίκηση; Γιατί η  διοίκηση δεν ασκείται ούτε μέσα από ανακοινώσεις, ούτε μέσα από φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η διοίκηση ασκείται σε κάθε τομέα ξεχωριστά με σιωπή και σύνεση.

Είναι αστείο να μιλάτε στον επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  Κωνσταντίνο Μάκαρη για διοίκηση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τομέα τον οποίο κατέχει καλά.

Να σας θυμίσουμε κ. Ορφανέ ότι στο πρόγραμμα της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»  υπάρχει μοντέλο διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού το οποίο είχαμε σκοπό να εφαρμόσουμε και είναι ανοιχτό σε όλους ακόμα και σε εσάς. Αν δυσκολεύεστε ανατρέξτε σε αυτό. Και σας το λέμε εμείς που στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σας ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ.

Μας τονίζετε δε ότι δεν θα κάνετε διακοπές και ότι θα κάτσετε να δουλέψετε. Να σας πούμε λοιπόν ότι είστε ο Δήμαρχος και πρέπει να δουλέψετε. Επίσης εμείς ποτέ δεν σας είπαμε ότι πάμε διακοπές, δεν απουσιάζει κάποιος μόνον για να πάει διακοπές. ΝΤΡΟΠΗ αν σκέφτεστε έτσι.

Κύριε Ορφανέ αντί να μας εγκαλείτε κοιτάξτε να μαζέψετε τα στελέχη σας που  πέφτουν από την μία γκάφα στην άλλη και αφήστε τα ευφάνταστα σχόλια περί ΔΙΑΚΟΠΩΝ και ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis