banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Νέο πυροσβεστικό όχημα απέκτησε η Πετρίνα Λακωνίας

Δωρεά του κ. Νικόλαου Βασιλάκου στη μνήμη του αγαπημένου του πατέρα.
petrina dorea pyrosvestiko oxima

Σε μια σεμνή εκδήλωση στην Τ.Κ. Πετρίνας παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή την τελετή παράδοσης ενός νέου πυροσβεστικού οχήματος στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό Πετρίνας, δωρεά του κ. Νικόλαου Βασιλάκου στη μνήμη του αγαπημένου του πατέρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης χαιρέτησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε θερμά τον κ.Βασιλάκο για την ευγενή προσφορά στον τόπο του, που στηρίζει τον θεσμό του εθελοντή πυροσβέστη, αλλά επίσης επιβραβεύει την προσπάθεια των στελεχών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας που έχουν αποδείξει στο πεδίο των πυρκαγιών την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Γυθείου Πύραρχος Κων/νος Γραφάκος και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι βουλευτές Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Μάνης Νικόλαος Λαμπρινάκος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πετρίνας Σταματίνα Καπασούρη, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας Πύραρχος Χρήστος Νικολέττος, ο Διοικητής του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πετρίνας Βασίλης Αραχωβίτης, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και πλήθος κόσμου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis