banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Λακωνία: Για τα έργα στη Μεταμόρφωση συζήτησαν Παναρίτης και Βερούτης

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην περιοχή
lakonia tk metamotfosis

Τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης, Παναγιώτη Παναρίτη, υποδέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 8 Αυγούστου στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης.

Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην περιοχή, αλλά και για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για νέα οδικά και εγγειοβελτιωτικά έργα στην ευρύτερη περιοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το έργο βελτίωσης του δρόμου, σε μήκος 5,5 χλμ που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την γέφυρα της Απιδιάς μέχρι τους Μολάους, αλλά και για την μελέτη των κόμβων που ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει και τον κόμβο Μολάων – Μεταμόρφωσης. Υπήρξε επίσης ανταλλαγή απόψεων για την εκμετάλλευση και αξιοποίηση των υδάτων στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Με αφορμή την συνάντηση ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Βερούτης δήλωσε: “Είναι πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι με άποψη και διάθεση προσφοράς, όπως ο Παναγιώτης Παναρίτης να ασχολούνται με τα κοινά. Είχαμε μία εκτενή συζήτηση για θέματα της Τ.Κ. Μεταμόρφωσης, που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει συναρμοδιότητα και στα οποία θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, μέσα από την καλή μας συνεργασία με τον Δήμο Μονεμβασίας“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis