banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Σπάρτη: Πρώην νομάρχης παρολίγον να ξεκληρίσει οικογένεια – Δείτε βίντεο

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πρώην νομάρχης συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο ΙΧ – Τραυματίστηκαν δύο γονείς και σοβαρότερα τα δύο παιδιά τους
Τροχαίο Νέα Κίος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Σπάρτης-Γερακίου, κοντά στον οικισμό Ζαγάνα του Δήμου Σπάρτης, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά δύο παιδιά και οι γονείς τους.

Το ΙΧ αυτοκίνητο της οικογένειας συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγούσε πρώην νομάρχης Λακωνίας, ο οποίος υπέστη ελαφρά τραύματα.

Σοβαρά τραυματισμένα τα παιδιά της οικογένειας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη κόρη της οικογένειας υπέστη σοβαρές κακώσεις και υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή λόγω αιμορραγίας, ενώ η 14χρονη αδελφή της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με ρήξεις σπλήνας, ήπατος και νεφρού. Παρά τη σοβαρότητα των τραυματισμών, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν άμεσο κίνδυνο για τη ζωή τους.

Οι γονείς της οικογένειας, που επίσης τραυματίστηκαν, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Σπάρτης με ελαφρύτερα τραύματα.

Αρνήθηκε αρχικά το αλκοτέστ

Το τροχαίο ατύχημα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς από την πλευρά της οικογένειας καταγγέλλεται ότι ο πρώην νομάρχης αρχικά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ αμέσως μετά το συμβάν. Ωστόσο, τελικά υποχρεώθηκε από διασώστη του ΕΚΑΒ που βρέθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο οδηγοί υποβλήθηκαν τελικά σε αλκοτέστ, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε και δημοσίευσε το protothema.gr:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis