banner home design 800x400

Σπάρτη: Ο 40χρονος που βίαζε την κόρη του, ο διάβολος και τα παιδιά

«Αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά», έλεγε ο ίδιος σε βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media.

Η τοπική κοινωνία της Σπάρτης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την αποκάλυψη της συγκλονιστικής υπόθεσης βιασμού ενός 9χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον πατέρα. Ο 40χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιαζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως διαζευγμένος, χειριστής μηχανημάτων με προϋπηρεσία στις εκδόσεις και πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Επιπλέον, δήλωνε εθνικιστής, αντιεμβολιαστής και πιστός χριστιανός, προσπαθώντας να καλλιεργήσει μια εικόνα αξιοπρεπούς και θρησκευόμενου ανθρώπου.

Η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σε ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα, ακούγεται να λέει τη φράση: «Αν ήμουν ο διάβολος, τα πρώτα θύματά μου θα ήταν τα παιδιά». Η δήλωση αυτή προκαλεί αποτροπιασμό και αποκαλύπτει την αρρωστημένη του ψυχοσύνθεση.

Ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών, αντιμετωπίζει πλέον βαριές κατηγορίες και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Οι φρικτές πράξεις του πατέρα δεν περιορίστηκαν μόνο στον βιασμό, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να απαθανατίσει τις αποτρόπαιες ενέργειές του. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το κινητό του τηλέφωνο βρήκαν 79 φωτογραφίες της ανήλικης, αποθηκευμένες σε κρυφό φάκελο, που αποδεικνύουν τη φρίκη που έζησε το κοριτσάκι.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version