banner home design 800x400

Ψάχνουν να βρουν αυτόν που σκόρπισε το θάνατο με φόλες στο Δρέπανο

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου χαιρετίζει την ανακοίνωση-κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου

Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου χαιρετίζει με θέρμη την ανακοίνωση-κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου, που στοχεύει στον εντοπισμό του δράστη που ευθύνεται για την τοποθέτηση φόλας, η οποία προκάλεσε τον θάνατο τριών ανυπεράσπιστων ζώων με φρικτό τρόπο.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου:

«Η αποφασιστική αυτή κίνηση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δικαιοσύνης και της προστασίας των αθώων ψυχών που έπεσαν θύματα αυτής της απάνθρωπης ενέργειας.

Η φιλοζωική συνείδηση και κουλτούρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας πολιτισμένης κοινωνίας, και πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου μπορεί να συμβάλει καθοριστικά σε αυτή την κατεύθυνση. Το δημόσιο κάλεσμά μας φαίνεται να έχει ευαισθητοποιήσει και να έχει κινητοποιήσει, σε έναν βαθμό, τον Πολιτιστικό Σύλλογο, και τους καλούμε να συνεχίσουν σε αυτή την πορεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσα από τις δράσεις τους μπορούν να αναπτύξουν μια φιλοζωική κουλτούρα στους κατοίκους του χωριού.

Σε αυτό το πλαίσιο, προτείνουμε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου να οργανώσει μια εκδήλωση με θέμα τη φιλοζωία στο προσεχές μέλλον. Στόχος αυτής της εκδήλωσης θα είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, με απώτερο σκοπό την καλλιέργεια μιας φιλοζωικής συνείδησης στους κατοίκους του χωριού. Η Φιλοζωική Ομάδα Ναυπλίου δηλώνει ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την προώθηση της φιλοζωίας στην τοπική κοινωνία».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version