banner home design 800x400

Ο Γιώργος Αρχοντάκης νέος προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1974 και στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Αρχοντάκη, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro.

Ο νέος τεχνικός του συλλόγου γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1974 και στο βιογραφικό του έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο, δουλεύοντας στο παρελθόν και σε ομάδες που αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες. Πρόκειται για έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει το ειδικό βάρος να υποστηρίξει και να υλοποιήσει το πλάνο και το όραμα που έχει για την ΑΕ Ερμιονίδας η διοίκηση του συλλόγου.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, στη μέχρι τώρα προπονητική του καριέρα σε συλλόγους, όπως η Θύελλα Ραφήνας, ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο Ατρόμητος Πειραιά (άνοδος στην τότε Δ’ Εθνική, παρουσία στη Γ’ Εθνική), η ΑΕ Κηφισιάς, η ΑΕ Ηρακλείου (Γ’ Εθνική), η Τριγλία Ραφήνας, ο Αστέρας Βάρης (άνοδος στη Γ’ Εθνική και κατάκτηση Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ), ο Πανθηραϊκός (Γ’ Εθνική), το Αιγάλεω (Γ’ Εθνική), ο Άγιος Ιερόθεος (Γ’ Εθνική), ο Ηλυσιακός, η ΑΕ Μοσχάτου (Γ’ Εθνική), ο Αργοναύτης, οι Άγιοι Ανάργυροι.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης υπογράμμισε λίγο μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου μας: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που στη σύγχρονη ιστορία της έχει γράψει σημαντική διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες της χώρας. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, ώστε ο σύλλογος να επανέλθει άμεσα εκεί που είναι η φυσική του θέση, παρά τις δυσκολίες που βρήκε η νέα διοίκηση σχετικά με τη στελέχωση της ομάδας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της διοίκησης για τον τρόπο που με προσέγγισαν για να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας, με βάση το πλάνο που έχει ο σύλλογος για το μέλλον».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version