banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Δήμος Ερμιονίδας: Παρεμβάσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αποκαταστάσεις τοπικών φθορών με ταπίδια και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων των δημοτικών οδών
asfaltosi

Παρεμβάσεις για την επισκευή των βλαβών στο δημοτικό οδικό δίκτυο βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Ερμιονίδας με έσοδα από ΣΑΤΑ και ιδίους πόρους.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί αποκαταστάσεις τοπικών φθορών με ταπίδια (επουλώσεις λάκκων) και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων των δημοτικών οδών στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου και Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, στη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου αποκαταστάθηκαν οι φθορές και υλοποιήθηκαν ασφαλτοστρώσεις τμημάτων από Κρανίδι – «Δορούφι» –  «Λάκκες» – Κρανίδι.

Ενώ, στη Δημοτική Κοινότητα Κοιλάδας αποκαταστάθηκαν τα τμήματα του δημοτικού οδικού δικτύου από την περιοχή «Βλαχοπουλέικα» προς «Άγιο Δημήτριο», τα οποία είχαν πληγεί αρκετά από την κακοκαιρία «Daniel».

Εργασίες επίσης, πραγματοποιήθηκαν και εντός της Δημοτικής Κοινότητας Κοιλάδας με επουλώσεις λάκκων και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων.

Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν τρεις ακόμα παρεμβάσεις για τη συντήρηση δημοτικών οδών με δωρεές ιδιωτών.

Αναμένεται η συνέχεια των παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων του Δήμου Ερμιονίδας.

Επισημαίνεται ότι, μετά τη δημοπράτηση και την ανάδειξη του οριστικού αναδόχου του έργου της αγροτικής οδοποιίας «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για τη Δ.Ε. Ερμιόνης, έγινε και η προκήρυξη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την αγροτική οδοποιία της Δ.Ε. Κρανιδίου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», συνολικού προϋπολογισμού 3.200.000,00€.

Εκκρεμεί η δημοπράτηση δυο ακόμα έργων οδοποιίας, όπως η οδοποιία Δ.Ε. Ερμιόνης και η οδοποιία από ΑΠΕ στις Δημοτικές Κοινότητες Διδύμων, Θερμησίας και Ηλιοκάστρου.

Η Δημοτική Αρχή έχει καταρτίσει ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με στόχο το ποιοτικό και ασφαλές οδικό δίκτυο και την ταυτόχρονη βελτίωση της καθημερινότητας σε κάθε γωνιά του Δήμου μας, με ουσιαστικές παρεμβάσεις στο δημοτικό οδικό δίκτυο και την αγροτική οδοποιία.

asfalotosii
neos dromos ermionida

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis