banner home design 800x400

Σπάρτη: Πώς ο 11χρονος αδελφός έσωσε την 9χρονη από τον εφιάλτη

Χρόνια κακοποίησης και παιδικής πορνογραφίας ήρθαν στο φως χάρη στην παρατηρητικότητα του αδελφού της – Ο 40χρονος πατέρας παραδέχθηκε τις φρικιαστικές του πράξεις και συνελήφθη

Ένα τραγικό περιστατικό στη Σπάρτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν ένα 9χρονο κοριτσάκι αποκαλύφθηκε πως υπήρξε θύμα βιασμού και παιδικής πορνογραφίας από τον ίδιο της τον πατέρα για πέντε συνεχόμενα χρόνια. Το θλιβερό αυτό γεγονός ήρθε στην επιφάνεια χάρη στην παρατηρητικότητα του μεγαλύτερου αδελφού της, που αποκάλυψε το σκοτεινό μυστικό που βασάνιζε την αδελφή του.

Ο 40χρονος πατέρας, που είχε μετακομίσει από την Αθήνα στη Σπάρτη για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του μετά το διαζύγιο, φέρεται να εκμεταλλευόταν την ευκαιρία που είχε κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τους στο σπίτι του για να προβεί σε ασελγείς πράξεις. Τα παιδιά περνούσαν το χρόνο τους με τον πατέρα, όταν ο 11χρονος αδελφός βρήκε ένα προφυλακτικό και ρώτησε τον πατέρα του τι ήταν αυτό. Η απάντηση του πατέρα, πως ανήκε σε φίλη του, προκάλεσε έντονη συναισθηματική αντίδραση στο κοριτσάκι, το οποίο ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια, η μικρή εξομολογήθηκε στην μητέρα της τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος την εκβίαζε να σιωπήσει με την απειλή της φυλακής.

Η αστυνομία, μετά τη σύλληψη του 40χρονου, εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο 79 φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό, στις οποίες περιλαμβάνονταν και άσεμνες εικόνες της κόρης του. Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές, οι οποίες εξετάζονται για περαιτέρω στοιχεία.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση. Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον κατηγορούμενο να οδηγείται ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα 12 Αυγούστου, όπου θα κληθεί να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version